Breaking
Loading...

Find us on Facebook

Home » » Slaven Bilic: ‘Zor bir sınav vereceğiz’

Slaven Bilic: ‘Zor bir sınav vereceğiz’



Slaven Bilic: ‘Zor bir sınav vereceğiz’

Teknik Direktörümüz Slaven Bilic, Tottenham maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu.
“İyi bir form yakaladık iyi sonuçlar aldık. Karşımızda büyük bir takım var. Zor bir sınav bizi bekliyor. Bıçak sırtı bir maç olmayacak. Kadromuzda birtakım eksikler var. Hafta sonu bir lig maçımız var. Sakatlık ve yorgunluk konusunda dikkatli olmalıyız. En iyi antrenman maçtır. Özgüvenimiz yüksek. Her şeye rağmen grubu lider bitirmeye çalışacağız.”

Kulüp olumlu bir atmosferin içinde. Tottenham’a karşı oynamak kendiliğinden bir motivasyon kaynağı olacaktır.

Gaziantepspor maçı neden Pazartesi oynanmıyor anlamış değilim. Görünen o ki Gaziantepspor maçında da eksiklerimiz olacak. Rotasyon seçeneğimiz kısıtlı. Sorunların farkındayız. Bazı oyuncuların eksikliklerini fark etmedik çünkü yerlerine oynayanlar iyi oynadılar. Oyuncularımın yorgun olduğunu sanmıyorum. Sarıyer ile oynadığımız maç oyuncularıma iyi bir antrenman oldu ve Trabzonspor maçında işimize yaradı. Bizim avantajımız yoğun maç ritmine alışmış olmak.

Trabzonspor maçına çıkarkan hücumda üç seçeneğimiz vardı ama maçtan sonra ne yazık ki sadece Cenk ve genç Furkan kaldı. Cenk iyi oynadı gol attı. Bu sorun tek maçla kalırsa o kadar önemli değil ama uzarsa bundan olumsuz etkileniriz. Mustafa ile sürekli ilgileniyorum. Doktorlar iyi iş çıkardı. Yakında aramıza dönecek. Demba Ba, Mustafa’ya göre daha iyi durumda. O daha kısa bir sürede aramızda olacak. Oyuncularım ne kadar erken dönerse o kadar iyi ama daha büyük sakatlıklara yol açmamak için acele etmeye gerek yok. Sivok ve Oğuzhan dönüyorlar. 4 Ocak tarihine kadar birçok zorlu maçımız var.”
Fotoğraf: Rahman Sağıroğlu




Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013. Odd Themes - All Rights Reserved