Breaking
Loading...

Find us on Facebook

Home » » Futbolcularımızın Sağlık Durumları

Futbolcularımızın Sağlık Durumları

Futbolcularımızın Sağlık Durumları

Kulüp Doktorumuz Ertuğrul Karanlık, futbolcularımızın sağlık durumları hakkında açıklama yaptı.
BJK TV'nin canlı yayınına konuk olan Ertuğrul Karanlık, şunları söyledi:



RAMON MOTTA:

Ramon Motta, bugün İlker hocayla bireysel çalışmalar yaptı. Yarın takıma geri dönecek.

CENK TOSUN:

Cenk Tosun, daha önce sol kasığında bir yırtık yaşamıştı. Başarılı bir tedavi süreci geçirdi ve 1 hafta iyileşerek takıma geri döndü ve Akhisar Belediyespor maçında oynadı. Akhisar maçında ise sağ kalçasında bir zorlama meydana geldi. Cenk'e özel bir program uyguluyoruz. Yarın ya da en geç cumartesi günü takıma geri dönecek ve hocamız görev verdiği takdirde Torku Konyaspor karşısında oynayabilecek.

DEMBA BA:

Demba Ba'nın sakatlandığı gece bizim elimize tomografisi geldi ve kırık olduğunu tespit ettik. Bunu da zaten kamuoyu ile paylaşmıştık. Başarılı ve yoğun bir tedavinin ardından 12. günde tekrar tomografisini Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nde çektik ve iyi olduğunu gördük. Futbolcu da kendini iyi hissedince son maçta kadroya dahil oldu, hatta oyuna bile girdi. Maçtan sonra ayağının biraz şiş olduğunu söyledik. Kesinlikle kırık nüksetmedi. Akhisar Belediyespor maçının ardından bize gelen raporlarda kesinlikle kırık yoktu. Kemik iyileşti. Sadece yumuşak doku ile ilgili bir problem var. Her insanın acı eşiği farklıdır o yüzden durum biraz Demba Ba'ya bağlı. Bu süreçte, sakatlığı daha çabuk iyileştirebilmek için yurt dışından makina getirerek özel çalışmalar yaptık.

NECİP UYSAL:

Necip Uysal yaklaşık 10 gün önce arka adalesinde büyük bir yırtık yaşamıştı. Şu anda ağrılarının azaldığını hatta bittiğini söyleyebilirim. Yürüyüşlere ve koşulara başladı. Hedefim, Necip Uysal'ı ve tüm sakat futbolcularımızı devre arasına girmeden takıma geri teslim etmek.
Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013. Odd Themes - All Rights Reserved