Breaking
Loading...

Find us on Facebook

Home » » "Demba Ba'da kırık varsa..."

"Demba Ba'da kırık varsa..."

"Demba Ba'da kırık varsa..."


Beşiktaş Kulüp Doktoru Ertuğrul Karanlık, Demba Ba’nın ayağında kırık şüphesi olduğunu ve eğer kırık varsa yıldız futbolcunun 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağını söyledi.

Beşiktaş Kulüp Doktoru Ertuğrul Karanlık, Trabzonspor maçında sakatlık yaşayan Mustafa Pektemek ve Demba Ba’nın son durumunu NTV Spor’a değerlendirdi.
Mustafa Pektemek’in çok ciddi bir sakatlık geçirdiğini, ancak beyninde ve gözünde sorun olmadığı için aynı zamanda şanslı olduğunu ifade eden Karanlık; Demba Ba’nın ayağında kırık şüphesi olduğunu, son durumuyla ilgili net bilgiyi kendisini birkez daha gördükten sonra vereceğini belirtti. 
"MUSTAFA’NIN YÜZÜNDE 4-5 KIRIK VAR"
Mustafa Pektemek’in yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalacağını ifade eden Karanlık, “Mustafa Pektemek 3 aya kadar forma giyemeyebilir, yüzünden ameliyat oldu. Plastik cerrahlar da ameliyatta yer aldı. Yüzünde ve burnunda 4-5 kırık var. Beyninde ve gözünde herhangi bir sorun bulunmuyor. İşin olumlu tarafı budur. Yüzündeki kırıklar zaman içerisinde iyileşecektir. Kamuoyu Mustafa’nın erken bir şekilde sahalara dönmesini istiyor, ancak ben aynı görüşte değilim. Benim için önemli olan onun sağlam ve hiçbir sıkıntısı olmadan sahalara dönmesidir” dedi.

"İLK KEZ BİR AMBULANSI SAHAYA ÇAĞIRDIM"
Profesyonel kariyerinde ilk kez bir ambulansı sahaya çağırdığını belirten Karanlık, “Gerçekten sahada çok ağır bir sakatlıkla karşılaştık. Ben daha önce ambulans doktoruydum. Bu tarzda olaylar çok nadir olurdu. Çok ciddi bir sakatlık yaşadı Mustafa, ancak beyninde ve gözünde sorun olmadığı için de çok şanslı aynı zamanda” şeklinde konuştu.


"DEMBA BA'DA KIRIK ŞÜPHESİ VAR"Demba Ba’nın son durumu hakkında da bilgi veren Karanlık, “Demba Ba dün maçta ayağına bir darbe aldı. Oyuncu oynamak için çok hevesliydi, fakat kırık şüphesi vardı. İkinci yarıya çıkmadan önce kendini denedi ve oynayamacağını söyledi. Konya’da bütün tetkikleri yaptırdık. Kırık şüphesi var şu anda... Böyle bir kırık varsa 2-3 hafta sahalardan uzak kalabilir. Ben sporcumu gördükten sonra net bir açıklama yapacağım” dedi.

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013. Odd Themes - All Rights Reserved