Breaking
Loading...

Find us on Facebook

Home » » #MutluYıllarBeşiktaşAilesi

#MutluYıllarBeşiktaşAilesi

Başkanımız Fikret Orman'dan Yeni Yıl Mesajı


Sevgili Beşiktaş Ailesi, 
Üzüntüleriyle, sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıyor; yeni umutlarla, yeni hedeflerle, yeni heyecanlarla yeni bir yılı karşılıyoruz. Her yeni yıl, geçmiş yılların getirdiği tecrübenin, birikimin üzerine inşa edilecek yeni bir başlangıç, yeni bir heyecan, yeni beklentiler, umut demektir. Geçen senelerde idari, sportif ve mali alanlarda temellerini attığımız çalışmalarımızı sonuçlandıracağımız 2015 yılı; gururlandığımız ve her anlamda Beşiktaş’ın, Beşiktaşlılar’ın yılı olacaktır...

**

2015 yılı, Beşiktaş’ın ve Türk Sporu’nun en büyük projelerinden Vodafone Arena’nın tamamlandığı ve açılışının yapılacağı bir yıl olacak. Yeni mabedimizle birlikte 2015 yılı, Beşiktaş için bir milat, yeni bir devrin başlangıcı olacaktır. Kulübümüze çağ atlatacak olan Vodafone Arena, sadece bugünün Beşiktaşlıları’na değil, gelecek nesillere de en büyük armağanımızdır. Bu projenin bizim dönemimizde tamamlanacak olması hayatımızın sonuna kadar en önemli gurur kaynağımız olacaktır.

**

2015 yılı tesisleşmenin yanı sıra sportif başarılarıyla da bizim yılımız olacaktır. Futbol takımımız, UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nu lider olarak tamamlayarak, bir üst tura adını yazdırdı. Yine Spor Toto Süper Ligi Süleyman Seba Sezonu’nda ve Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadığı futbol için teknik direktörümüz Slaven Bilic başta olmak üzere teknik ekibine ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Futbol takımımızın ikinci yarıda arzuladığımız şampiyonluğa sizlerin desteği ile ulaşacağına; ligdeki ve Avrupa’daki performansıyla göğsümüzü kabartan Beşiktaş İntegral Forex Takımımız’ın ve kadın basketbol takımımızın nice zaferlere ulaşacağına gönülden inanıyorum.

Hentboldan atletizme, jimnastikten boksa kadar Beşiktaş ambleminin olduğu tüm takımlarımız 2015 yılına damgasını vuracaktır.

**

2014 yılında çok önemli sponsorluk anlaşmaları yaptık, değerli markalarla çok güzel işbirlikleri hayata geçirdik. Beşiktaş’ın marka değerini güçlendirdiğine inandığımız faaliyetler gerçekleştirdik. Bu çalışmalarımız yeni yılda da artarak devam edecek.

Şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına, takımlarımızın teknik ekiplerine, sporcularımıza, kulübümüzün profesyonel çalışanlarına, sponsorlarımıza, iş ortaklarımıza teşekkür ediyorum.

2015 yılının Beşiktaş ailesinin birlikteliğinden doğacak büyük zaferlerin miladı olmasını diliyorum.

Yeni yılın tüm camiamıza sağlık, başarı ve mutuluk getirmesini temennisiyle...

En derin sevgi ve saygılarımla,

Fikret Orman 
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı
Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013. Odd Themes - All Rights Reserved