Breaking
Loading...

Find us on Facebook

Home » » Mustafa Pektemek'in Sağlık Durumu

Mustafa Pektemek'in Sağlık Durumu

Mustafa Pektemek'in Sağlık Durumu

Beşiktaş-Trabzonspor maçının ikinci devresinde Trabzonsporlu Belkalem ile hava topunda kafa kafaya çarpışarak sakatlanan futbolcumuz Mustafa Pektemek, Acıbadem Maslak Hastanesi'nde ameliyat edilecek.

Mustafa Pektemek, dün akşam oynanan Beşiktaş-Trabzonspor maçında Belkalem ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Pektemek'in burnunda ve yüzünde kırıklar meydana geldi.

Mustafa Pektemek, bu sabah özel uçakla İstanbul'a getirilerek, Acıbadem Maslak Hastanesi'ne kaldırıldı.

Acıbadem Maslak Hastanesi Kulak Burun Boğaz Uzmanı Prof. Dr. Hasan Tanyeri ile Plastik, Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Yazar tarafından yapılan tetkiklerin ardından Mustafa Pektemek'in ameliyatına karar verildi.

Kulüp Doktorumuz Ertuğrul Karanlık yaptığı açıklamada gerçekleşecek operasyonla Pektemek'in elmacık kemiği ve burnunda meydana gelen kırıkların tedavi edileceğini belirtti.
Futbolcuyla ilgili basın mensuplarına bilgi veren kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık, Mustafa'nın sahalara dönüşünün 2-3 ayı alabileceğini söyledi.
Tecrübeli oyuncunun beyninde veya gözünde sıkıntının bulunmadığını belirten Karanlık, şunları kaydetti:
"İki farklı bölgede kırılma olduğu için dönüşü konusunda iki farklı bölgeye göre yorum yapabilirim. Burun bölgesi fazla zaman almaz. Yüzündeki kırıklar belli zaman alacaktır. İlk yarının maçlarını oynayamayacak. Dönüşü belki 2-3 ayı alabilir. Futbolcumuzun sağlığı çok önemli. Maçtan sonra hastaneye gittiğimizde Mustafa'nın yanındaydım, 'keşke maçı kaybetseydik de Mustafa'ya bir şey olmasaydı' dedim."
Siyah-beyazlı futbolcunun beyninde ve gözünde sıkıntının bulunmadığını vurgulayan Ertuğrul Karanlık, "Maalesef burnunda ve yüzünün elmacık kemiğinin farklı bölgelerinde kırıklar meydana geldi. Ameliyatını iki farklı doktor yapacak. Kulak-burun-boğaz doktoru burun bölgesi için ameliyata girecek. O bittikten sonra plastik cerrah yüzündeki sorunlara müdahale edecek" diye konuştu.
 
BAŞKAN ORMAN'DAN ZİYARET

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman da İstanbul'daki hastanede Mustafa Pektemek'i ziyaret etti.
Ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Orman, Mustafa'nın ciddi darbe aldığını vurgulayarak, "Korkulacak bir şey yok. Oyuncunun yaşamsal ve sağlık konuları önemli. Gözünde ve beyninde bir şey yok. Süreçle alakalı doktorlar bilgi verebilir. Mustafa ile beraberdik. Keyfi yerinde. Allah tedavisi olan hastalık versin" ifadelerini kullandı.
http://www.bjk.com.tr/

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013. Odd Themes - All Rights Reserved