Breaking
Loading...

Find us on Facebook

Home » » Zafer Algöz: ‘Mucizeler takımı Beşiktaş

Zafer Algöz: ‘Mucizeler takımı Beşiktaş

Zafer Algöz: ‘Mucizeler takımı Beşiktaş’

Beşiktaş tribünlerinin aşina olduğu usta oyuncu Zafer Algöz, Beşiktaş Dergisi’ne konuk oldu.

Türkiye’nin hiç şüphesiz ki en iyi sanatçılarından Algöz, beyaz perdeden sahnelere, futbolcularımızdan taraftarımıza kadar her konuda önemli açıklamalar yaptı. Zafer Algöz’ün röportajından satırbaşları şöyle:
“Beşiktaş’ı tutan adamların daha komik, daha çelebi, daha hayat dolu olduklarını gördüm. Belki de takımımı seçmemin en önemli gerekçesi bu olmuştur. Her ne kadar Beşiktaşlılık babamdan bana geçen bir değer olsa da, bizde zorlama yoktur.”
“Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarında ezilen, eyyam yapan hakem, geliyor Beşiktaş’ı doğruyor. “Bakın ne kadar dürüst maç yönetiyoruz” ayağına Beşiktaş’ı harcıyor bu hakemler. Bursa maçında gördünüz; adamın kalbine tekme attı hakemin gözünün önünde, yahu daha ne olsun? İlla öldürmesi mi gerekiyor?”
“Beşiktaş’ın yeni stadı devreye girdiğinde bu sahadan beraberlikle ayrılan takımların şükür namazı kılacaklarını düşünüyorum. Süleyman Seba abimizin cenazesinde üç-beş bin kişinin çıkardığı ses hala tüylerimi diken diken ediyor. Yarın öbür gün orada kırk bin kişi, seksen bin kişilik ses çıkaracak, göreceksiniz! Muhteşem bir akustik oluşacak. Heyecanla bekliyoruz Vodafone Arena’yı.”
“Bu sene eğer kısmet olur da şampiyon olursak, kuruluş tarihimizden bu yana olan tüm şampiyonluklarımız arasında en kıymetli şampiyonluk olacak. Bu kadar yoklukta bir mucize yaratmış olacağız çünkü.”



Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013. Odd Themes - All Rights Reserved