Breaking
Loading...

Find us on Facebook

Home » » Beşiktaş:3 Bakırköy Bld. Yeşilyurt:0

Beşiktaş:3 Bakırköy Bld. Yeşilyurt:0

Beşiktaş:3 Bakırköy Bld. Yeşilyurt:0

Baraj etabı müsabakalarında mücadele eden Bayan Voleybol Takımımız, üçüncü maçında Bakırköy Bld. Yeşilyurt'u 3-0 mağlup etti.


Sakarya Serdivan Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya Bayan Voleybol Takımımız; Seda Türkkan, Ana Starcevic, Dilara Dağyar, Seray Altay, Cansu Çetin, Lynda Morales ve Ayça Naz İhtiyaroğlu ile başladı.

Maça iyi başlayamadık ve ilk teknik molaya 8-5 geride girdik ancak daha sonra kazanılan sayılarla ikinci teknik molaya kadar farkı kapatarak 16-13 öne geçtik. İkinci teknik molanın ardından da iyi oyununu sürdüren ekibimiz ilk seti 25-17 kazandı(1-0).

Mücadelenin ikinci setinde de Bayan Voleybol Takımımızın iyi performansı devam etti. 8-6 ve 16-11'lik skorlarla teknik molalara önde giren siyah-beyazlılarımız bu seti 25-15 kazandı ve mücadeledeki üstünlüğünü sürdürdü(2-0).

Karşılaşmanın üçüncü ve son seti yine üstünlüğümüz ile geçildi. Savunmadaki iyi oyunumuzla beraber teknik molalara 8-4 ve 16-11 ile önde girdik. Seti 25-19 kazanan takımımız maçı da 3-0 kazandı.

Bayan Voleybol Takımımız, Baraj etabı müsabakalarının dördüncü maçında 3 Nisan Cuma günü Bursa Cengiz Göllü Spor Salonu'nda saat 16:00'da yine Bakırköy Bld. Yeşilyurt ile karşılaşacak.


Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013. Odd Themes - All Rights Reserved