Breaking
Loading...

Find us on Facebook

Home » » Beşiktaş:2 Akdeniz Nur Çelik Spor:1 (Kadınlar Futbol)

Beşiktaş:2 Akdeniz Nur Çelik Spor:1 (Kadınlar Futbol)

Beşiktaş:2 Akdeniz Nur Çelik Spor:1 (Kadınlar Futbol)

Kadın Futbol Takımımız, Kadınlar Ligi 9. haftasında Akdeniz Nur Çelik Spor’u 2-1 mağlup etti.

BJK Çilekli Tesisleri’nde oynanan mücadeleye siyah-beyazlılarımız; Müge İnan, Merve Nalçacı, Yeliz Açar, Ayşe Şevval Ay, Buse Budak, Sevilay Saygı, Duygu Yıldız, Bilgesu Koyun, Gamze Koçer, Gizem Gönültaş ve Ayşe Nihal Üçerler ilk onbiriyle başladı.
 
Karşılaşmaya siyah-beyazlılarımız başladı. Karşılıklı ataklarla geçen mücadelede ekibimiz, pozisyonlardan yararlanamadı. Sağ kanattan Nihal’ın pasına hareketlenen Gamze, uygun pozisyonda kaleciye takıldı. Orta alan mücadelesinde topla daha çok oynayan siyah-beyazlılarımız, baskılı oyunuyla rakibinin oyun kurmasını engelledi. Orta alandan Buse’nin ara pasına hareketlenen Gamze, ceza sahası içerisinden attığı golle siyah-beyazlılarımızı 1-0 öne geçirdi. İlk yarının son dakikalarında başka pozisyon olmayınca takımımız, soyunma odasına 1-0 önde girdi.
 
Takımımız, ikinci yarıya taraftarımızın desteği ve skor üstünlüğünün verdiği moralle başladı. Orta alanda Gizem ile oyun kuran ekibimiz, kanatlardan geliştirdiği ataklarla rakip kalede pozisyon aradı. Sol kanatta 4 rakibinin arasından güzel hareketlerle sıyrılan Ayşe, rakip savunmaya takıldı. Savunmamızın sağında disiplinli bir oyun sergileyen Merve, rakibin sol kanattan atak geliştirmesini önledi. Sol kanattan gelişen atakta verilen pası iyi değerlendiren Gizem, penaltı noktası üzerinden attığı golle skoru 2-1’e getirdi. Golden sonra ataklarını sıklaştıran ekibimizde Gizem’in pasına hareketlenen Ayşe’nin attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. İlk yarıya oranla hücumda daha verimli olan siyah-beyazlılarımız, üstün bir oyun sergiledi ve sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı.
 
İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcümüz Metin Albayrak, Futbol Altyapı ve Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Berkan Gocay ve eşi Arzu Gocay karşılaşmayı tribünden takip etti. 


Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013. Odd Themes - All Rights Reserved